Saturday, May 22, 2010

do you miss me as I miss you?

jatuh cinta pada umur 12 tahun mmg satu perkara yg aku x sangka...
bak kata ejul "asal budak bru je... mesti rmai yg nak walaupun hodoh." Ejul, aku terasa tau dengan apa yg ko ckp... mungkin btol apa yg ejul ckp, tp aku x nak percaya sbb apa yg aku alami ni btol...

1."pelajar kenalkan pelajar baru, nurunnisa..."

aku ddk kat barisan blkg bersme2 amirah, zaleha, dan spe entah lg sorang tuh, aku x ingat...ari tu rse bosan sgt walaupun majoritinye aku dh kenal... [ aku bdk serendah pindah skXX] cikgu plak mse tu tgh ckp apa entah.. aku plak just looking foward. sdh dok asyik looking foward aku perasan ada sorang bdk laki ni tinggi yg amat ddk kat barisan dpn. [hoi! sedarlah diri ko tu tinggilah!] dia mcm bole dgr e aku kutuk die ble die pusing tgk blkang. aku bertentang mata dengan die dn mse tu perasaan aku mcm sedang berada di awangan! rse mcm aku dn die aje dlm kls tu...
berserta buih2 yg menaik....
bak kata hanna..." mcm dlm komik!"

2.lps tu...

setengah thn lps tu, aku ddk dpn die... sebelah aku amalina, aku bole rapat ngan die sbb amalina ni peramah sgt..[aku dulu shy2 nk mampus!] aku ske sgt! aku ske perasaan tu! Aku ske sgt! aku nk sgt mse tuh tak berdetik & kaku mcm tu je...

3.tp aku tau aku ni x bertuah sgt...

aku tau die ske aku mse darjah lime, mse darjah enam cik F msuk skul, seme ske kat die termasuklah shabat aku kini dn selamanya... mat romeo A. ble aku tau A dan die ske kat cik F aku ske untuk A tp cemburu kat F sbb die ske kat F. mse tu aku tak tau mcm mne perasaan tu, jd aku setkan pertemuan utk A n F utk bercinta. A n F kapel lps tu, aku ske sgt! sgt-sgt! akhirnye aku milik die... seorg...! YEEEHAAAA.
tp aku x tau perbuatan aku ni dh buat A n die bergaduh sedangkn dorang kwn baek. Dorang gaduh berebutkan F! and then i realise, i was a bad jerk! i made them fight couze of F. i'm not that fortunate...

4. kini....

the feel of guilt is still wit me until now, aku nk seme org tau aku x berniat, aku cume nk perasaan gembire yg pernh aku alami dlu tu jer... tp menyesal pun x gne, nasi dh jd bubur... mse die cube kacau aku dlu slps dorang gdh besar, aku lnsung tak lyn die... bknnyer aku jual mahal, tp aku x layak utk tu seme.. it's not worth anything if i got the happiness and people suffering... i'm not that cruel.
skang aku cbe lupe die, tp x leh... aku cbe cari rasa yg pernah aku rse tp x jumpe..
semenye hilang bersme2 dgn die... aku tak ske! AKU TAK SKE!!! perasaan ni terlalu menyeksakan... aku tak ske nangis kerna cinta... terlalu memalukan... kerna menyesal jua aku x ingin...

5.i miss you

do i really miss you?
hell! no...! the real thing is i'm not miss you but i want to punch you like hell! stupid! bitch! S.O.B! idiotic person doesn't deserve live in this world! because of your stupidity on not realizing of what i felt for you... i really need to punch you!

haa... bru puas.. klu tak aku akan murung mcm pegion nk mati!
friends, klu sedih ko F*** jer dorang. okey? *-*