Saturday, July 21, 2012

seribu kisah di UiTMKT

Pe-yo!!

hihihi, aku mmg slalu lmbt tulis entry... maksud aku update entry. sekarang ni dh bulan romadhon.... ada tinggal puasa x?? harap tak eh. hehehe. bru first day puase, x kan dh tinggal puase? okaylah aku just nak citer yang aku kat sni[chendering] sihat-sihat sajerrr. well ade lah dlm minggu ketige or forth aku kat sni, aku jtuh sakit sbb aku homesick. hahahaha.

aku ade byk bende aku nk citer kat korang tpi aku tak tau nk cter ape.... entah lah, mungkin sbb terlalu byk cter aku rse biarlah. hhahahaha, mcm bende yg berlaku n kebanyakannye org bertemu cinta. hahaha! well, nak wat cmne, org sdg bertatih nk kenal erti first love, right?? haha, bur for me, it's an exception. aku x jmpe lgi org yg mampu mebuatkan aku x tdur mlm, mkn x kenyang or mndi x bsah.

forget it, tujuan aku menulis kali ni fsal, huaaaaaa!<-----menangis

mlm ni aku bkak pose sorang diri!!! dtemani nasi setengah, tlur mate, and kntang goreng sambal...... oh, air sunquick juga! hehehehe. dhlah ibu mlm ni msak lempeng and ayam masak merah! cis, aku nk!!!!!!!!

blelah agknye nk menjelma 15/8??? aku nk blik kg n mkn ayam kari mak aku..... huhuhu TAT