Friday, April 9, 2010

sneak peak!

















picture credit to: deviant danbo fan-art...

Saturday, April 3, 2010

Dunbo comes to attack ur heart!



lets love...

















in the coffee cup,






you chase me,
and I'll run....
























to introduce
to you to
my friends...,









and my pet octupussy...



picture credit to: dunbo fans and others..

Friday, April 2, 2010

bsk...., (*_*)

INUYASHA!!



besok inuyasha habis!! i mean mlm ni tp aku tgk bsk [ulangannyer]... hua! selepas beberapa siri yg panjang starting from 2005 or something, inuyasha mula mendpt sambutan di malaysia, yg plg seronok tgk pasal anjing mutan ni... ialah pergaduhannya dengan kagome si buah hati pengerang jantung hatinya... sungguh klakar!




KAICHo MaiD-SAMA
inuyasha pergi, kini kisah romantik usui dan presiden perstuan bekas sekolah lelaki[aku tak ingat apa nama dia] kini muncul di animax! pada 4hb april ini... Wah x sabarnya nak tgk selepas aku membaca hampir separuh jalan citernye di onemanga[ http://onemanga.com], citernya sangat klakar dan penuh aksi lagak kuat presiden persatuan yang akhirnya tumpas di tangan Usui yang sgt susah utk di kalahkn! mcm prototaip citer S.A walaupun plotnya sdkit berbeza...